It’s an unbelievable experience to visit in joyful Amsterdam by own boat. Its historic atmosphere mixed with nowadays free-minded life is the real thing itself. We were sailing with Suwena on the Ijsselmeer towards the most remarkable cultural capital of Holland and we spent some very fabulous days in Amsterdam. The canals of Grachtengordel which were built already in the 17tH century, named the Dutch Golden Age, gave its own sense to the city life. Here it is our sailing video from our adventure in Amsterdam by Suwena, so jump in with us.

Sailing to Amsterdam

4 thoughts on “Sailing to Amsterdam

 • February 10, 2014 at 13:00
  Permalink

  Hei!
  Hei!

  Tämän “Purjehdus Amsterdamiin” -postauksen videon linkissä on jotain vikaa. Youtuben kautta katsottaessa se näkyy ok, mutta blogin kautta tulee vain tyhjä virheilmoitus.

  Kiitokset muuten todella upeista videoista. Ollaan luettu koko blogi läpi ja katsottu kaikki videot, yksi parhaista ellei paras suomenkielinen blogi! Tulevan kesän reittivalintaankin teidän blogilla on ollut vaikutusta. Jatkakaa samaan tahtiin!

  -Janne

  Reply
  • February 10, 2014 at 15:24
   Permalink

   Kiitos Janne, että huomasit
   Kiitos Janne, että huomasit Amsterdamin videon linkkivirheen. Meillä oli tullut kirohärö ja nyt linkki taas toimii.

   Pian meidänkin on aika kirjoitella ensi kesän pläneistä, sillä viime viikolla korkkasimme tämän purjehduskauden. Siitä lisää blogipostauksessa tässä lähi aikana.

   Terkuin Eve ja Andrus

   Reply
 • February 10, 2014 at 19:43
  Permalink

  Hei!
  Hei!

  Erinomaista videokuvaa, millä kameralla olette kuvanneet? GoPro?

  t. Matti 🙂

  Reply
 • February 10, 2014 at 21:38
  Permalink

  Aikaisempina vuosina kamerana
  Aikaisempina vuosina kamerana oli Canonin videokamera. Kovassa käytössä se tuli tiensä päähän. Halusin uudelta kameralta enemmän vaihtoehtoja kuvansäätöihin ja katselinkin useita eri DSLR digijärkkäreitä, jolla voi videota kuvata. Myös kahden kameran jumppa oli aika rasittavaa.

  Peilijärkkärit laitoin heti hylkyyn ison koon vuoksi. Lueskelin paljon arvosteluja ja minun suosikiksi tuli Panasonic GH3 sekä siihen hyvät linssit. Tällä kameralla on kait kuvattu jopa amatöörielokuviakin. Verrattuna kuluttajavideokameraan isoin uusi asia on kuvan syvyyssäätö, joka vaatii vieläkin harjoittelemista.

  Meillä on myös GoPro, joka on ollut kiinnitettynä biminin putkeen. Esim tässä Amsterdamin videossa alussa oleva sulusta ulosajo sekä Sixhaveniin sisäänajo on kuvattu GoProlla ja kaikki muu GH3:lla.

  YouTube pakkaa videon aika rankasti. Parhaan laatun saa kun myös pienemmässä ikkunassa vaihtaa käsin HD toiston päälle. Alkuperäinen klippi renderöinnin jälkeen MP4 pakkauksella on 612MB. Sitä ei oikein voi nettiin laittaa ison koon vuoksi, mutta eron YouTubeen kyllä huomaa. Ehkäpä joskus sitten.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.